Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко

...
Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Депутатите да се съсредоточат върху важните закони

Председателят на парламентарната група на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов прикани на брифинг в Народното събрание (НС) депутатите да се съсредоточат върху приемането на закони, които са значими, като актуализацията на бюджета за 2022 година

„ Единственото, което твърдо мога да заявя, е, че ние желаеме да приемем законите, свързани с бюджета, и законите, които са свързани с идването на парите по Плана за възобновяване и резистентност “, разяснява той.

По думите на Йорданов на председателски съвет тази заран се е упорствало депутатите да обсъдят избора на нов ръководител на Народното събрание.

Ива Митева пък от своя страна изясни, че с сътрудника й Любомир Каримански са разговаряли с краткотрайно изпълняващия длъжността ръководител на Народно събрание Мирослав Иванов, с цел да го убедят, че има по-необходими тематики.

„ Предложихме точките, които са свързани със законодателната стратегия на Народно събрание да бъдат изтеглени напред, а точката за ръководител да остане по-назад в програмата, до момента в който всеки вземе своето решение “, уточни тя.

Митева също прикани за разговор.

Днешното постоянно съвещание на Народното събрание се провали поради липса на кворум.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР