Председателят на парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) Тошко

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) Тошко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов обвини Татяна Дончев, че давала 500 000 лв. да разцепи ИТН

Председателят на парламентарната група на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов съобщи, че Татяна Дончева от " Изправи се БГ! Ние идваме " е предложила 500 хиляди лева на представител на партията на Слави Трифонов в опит да я разцепи. Пред бНР той сподели, че концепцията на Дончева била той да получи парите, в случай че се съгласи да стане министър при вероятно предоставяне на третия мандат на " Изправи се БГ. Ние идваме ".

Като смехотворни изказвания и безспорни бълнувания дефинира тя изказванията на Йорданов

" Т.Дончева е индивидът, който, когато се говореше при кой ще е третият мандат, потегли да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напущат парламентарната група, да взимат други с тях, част от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и в това число е драскала на едни листчета - половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила диалога от наште, с съответни имена, кого би трябвало да дръпне - Ива Митева, Хиновски, тъй наречените.. ", съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ.

" Листчетата тя ги е драскала и си ги е взела, само че диалога, който е провела, може да бъде потвърден и там, където е отишла да го води този диалог с наш човек, който може да излезе на детектор на лъжата и да удостовери всичко това, което споделих, там има камери в този офис ", уточни Тошко Йорданов. Той не сподели кой е индивидът, който Дончева пробвала да подкупи.

Дончева съобщи пред бТВ, че това са смехотворни изказвания и желае Йорданов да изкара записите, на които се виждало, че тя посещава офис на " ИТН "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР