Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с Алън Бързин от Борда на директорите на Фондацията на Интерпол

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с Алън Бързин, някогашен шеф на Службата за гранична сигурност на Съединени американски щати и заместник-секретар по вътрешната сигурност на Съединени американски щати. В момента Бързин е член на Борда на шефовете на Фондацията на Интерпол със седалище в Женева, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Алън Бързин поздрави ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание Цветан Цветанов за скорошното му избиране за член на Борда на Европол, изразявайки убеденост в ползотворното бъдещо съдействие. От своя страна Цветанов го срещна с първите резултати от своята активност, а точно повишението на бюджета на Европол с 16 млн. евро - факт, който високо се прави оценка от новия шеф на Европол Катрин ДеБол. Отпуснатите спомагателни средства ще бъдат употребявани за повишение на аналитичния потенциал на службата.

По време на диалога Цветан Цветанов и Алън Бързин разискаха въпроси на граничната сигурност и противопоставяне на трансграничната престъпност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР