Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски определи проверката

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски определи проверката
Коментари Харесай

В развитие: Пеевски нарече президента Г-н Кеш и го призова да подаде оставка и да се яви на битка на политическия терен

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски дефинира инспекцията на прокуратурата за каузи и сигнали, свързани със Сотир Ушев и Николай Копринков, като прибързана, тъй като се случва преди той да си е подал. Пеевски съобщи, че е сюрпризиран от на софийската градска прокуратура, че няма каузи, свързани със съветниците на президента Сотир Ушев и Николай Копринков.

" Не мога да схвана прибързания отговор на прокуратурата по едно известие в медиите от мен, аз ще ги пусна след един час (бел. ред. въпросите). Нека да погледнат всички медии, от някоко години се приказва за " пътя на Копринката ", разяснява Пеевски. Запитан за какво реагира едвам в този момент ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи отговори:

" Защото следя, че никой не прави нищо по тематиката. Сега виждам доста данни, има доста в медиите, органите не реагират. Аз желая институциите да почнат да работят, да има ново начало ".

Пеевски назова още президента Радев „ господин Кеш ” и го прикани да си подаде оставката и да се яви на борба на политическия терен на изборите за Европейски парламент. Той добави още, че е подготвен да дава отговор на въпроси и да спомага на прокуратурара когато и да е.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР