Председателят на парламентарната група на Демократична България“ Христо Иванов призова

...
Председателят на парламентарната група на Демократична България“ Христо Иванов призова
Коментари Харесай

Христо Иванов призова БСП да забави връщането на мандата за правителство

Председателят на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов прикани Българска социалистическа партия да забави връщането на мандата за сформиране на държавно управление, с цел да има парламентарно време за пробутване на измененията в Закона за правосъдната власт (ЗСВ), по които Иванов е водещ вносител.

Припомняме, че през вчерашния ден комисията по правни въпроси в Народното събрание на измененията.
 Христо Иванов: Ако ГЕРБ се разграничат от Борисов, сме подготвени да преговавяме даже с тях Христо Иванов: Ако ГЕРБ се разграничат от Борисов, сме подготвени да преговавяме даже с тях
" Има публични действителности, с които би трябвало да боравим. Докато ГЕРБ не се разграничат от Борисов няма по какъв начин да преговаряме с тях ", показа...

„ Ако в този момент те не го задържат най-малко да можем да разгледаме промените в Закон за съдебната власт, тъй като това е въпрос на парламентарно време, което би трябвало да получим, в случай че и това опропастят, просто ще стане ясно, че цялото упражнение е било ориентирано към безусловно самоцелен пиар, към персоналното театралничене на госпожа Нинова пред камерите “, сподели той.

Промените в Закона за правосъдната власт плануват закриването на профилираните съд и прокуратура, както и промени в избора на членовете на Висшия правосъден съвет.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР