Председателят на парламентарната група на БСП  ще приеме и върне на

...
Председателят на парламентарната група на БСП  ще приеме и върне на
Коментари Харесай

Зарков: БСП не може да загуби от по-честен вот, а машините осигуряват такъв

 Председателят на парламентарната група на БСП  ще одобри и върне на президента мандата за сформиране на държавно управление. Това изясни зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България "  Крум Зарков пред NOVA.

Относно машинното гласоподаване той сподели, че за партията няма заплаха да получи по-нисък избор след въвеждането му. " Проведохме цялостна акция за машинното гласоподаване. Това беше едно от главните ни послания. Българска социалистическа партия не може да загуби от по-честен избор, а машините обезпечават подобен ", безапелационен е Зарков.

За по-възрастните гласоподаватели той посочи, че не трябва да се подценяват. Допълни, че работата с машините е изключителна лесна, текат и осведомителни акции.

" Електоратът на Българска социалистическа партия напълно не е единствено възрастни хора, а и те нямат проблем да се оправят с тази машина, която е извънредно елементарна за боравене ", добави той.

Зарков разяснява и нежеланието на партиите от митинга за договаряния с Българска социалистическа партия. По думите му обаче столетницата също е партия на митинга, не по-малко от другите - били част от недоволството от самото му начало.

" Истината е, че този парламент загуби възможностите си да просъществува и да сътвори болшинство, от което хората имаха по-голяма потребност, в деня, в който другите партии взеха решение да пришият Българска социалистическа партия към ГЕРБ и Движение за права и свободи ", сподели Зарков, като посочи обаче, че през последните четири години столетницата е била гневна съпротива на модела на ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР