Председателят на парламента Вежди Рашидов ще се срещне днес в

...
Председателят на парламента Вежди Рашидов ще се срещне днес в
Коментари Харесай

Вежди хортува с Мустафа Шентоп в Анкара

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов ще се срещне през днешния ден в Анкара с ръководителя на Великото Национално заседание на Република Турция Мустафа Шентоп, по чиято покана българска парламентарна делегация е на посещаване в Република Турция.

След диалога ще има взаимни изказвания на двамата ръководители за медиите.

Делегацията дойде през вчерашния ден в Анкара, на летището Вежди Рашидов беседва с Мустафа Есгин, член на Групата за другарство с България в турския парламент.

Преди срещата на " четири очи " се планува да бъдат положени венци в мавзолея в Анкара на Мустафа Кемал Ататюрк – създател и първи президент на Република Турция.

В програмата са също пленарни диалози сред народните представители от двете страни.

Вежди Рашидов ще сервира цветя на Паметника на жертвите на опита за прелом на 15 юли 2016 година в обособената за това зона в постройката на Великото национално заседание.

В състава на нашата делегация са Десислава Атанасова (ГЕРБ-СДС), Даниел Лорер ( " Продължаваме Промяната), Сезгин Мехмед(ДПС), Николай Дренчев ( " Възраждане “), Георги Свиленски ( " Българска социалистическа партия за България " ), Стефан Янев( " Български напредък “).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР