Председателят на парламента Цвета Караянчева прекрати заседанието, предаде репортер на

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева прекрати заседанието, предаде репортер на
Коментари Харесай

Екшън в парламента: Депутати се обиждат на "бастуни", скандалът не стихва, Караянчева прекрати парламентарното заседание

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева приключи съвещанието, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

Това стана след искане на народен представител от ГЕРБ Вежни Рашидов. " Искам да прекратим съвещанието от почитание към министрите. Не може хората които нарушиха дисциплината да пият кафе в кафенето, а това тук не е кафене ", изригна някогашният културен министър.

Както БЛИЦ писа през днешния ден Българска социалистическа партия напусна залата, поради това, че ГЕРБ вкарват изключително точки в дневния ред.

После Валери Жаблянов изиска поименно броене на депутати и още веднъж се развихри скандал.

В един миг обаче в залата се появи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, който извика яростно поради неодобрение от метода, по който се прави поименното броене. Депутати от ръководещото болшинство обаче му отвърнаха мощно. Свиленски потегли да напуща, само че отново се върна и яростно съобщи: „ Кой ми сподели бастун? Ти ли ми сподели бастун?” Той гледаше към депутатите от ГЕРБ Лъчезар Иванов и Маноил Манев.
Георги Свиленски подкани един от двамата да излезе на открито, с цел да му го каже.

Волен Сидеров пък съобщи, че ще се оплаче от квесторите, които не си правят работата, тъй като не са озаптили Българска социалистическа партия.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР