Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че ще бъде разрешен

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че ще бъде разрешен
Коментари Харесай

Великодушна Караянчева пусна журналисти при депутатите |

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласи, че ще бъде позволен достъпът на публицисти до депутатите.

До това решение се стигна след серия от петиции и сигнали от публицисти, отразяващи работата на Народното събрание, които бяха разпратени до институциите.

" Последното, което можем да желаеме, е да пострада качеството на вашата работа. Вие знаете, че имате достъп, както до пленарна зала, имате достъп тук до тази естрада, има и конферентна зала, само че от през днешния ден ще отворим и турникета, който е над нас, помещението, което се води като клуб на народни представители, с цел да може да имате достъп и до тази зона, с цел да може в действителност качеството на информацията, която получавате и достъпа до народните представители, да бъде по-директни. Огромната ми молба единствено ще бъде - ще ви създадем баджове, с цел да може да се отличавате, и надлежно, ще ви помоля да носите маски от самото начало в пространствата на Народно събрание ", сподели тя, представена от БНР.

През последните дни Караянчева притегли медийното внимание с извънредно непремерено изявление пред актива на ГЕРБ в Лом. Там тя сподели:

„ Щoтo някoи cи пътувaт c хубaвитe кoли пo мaгиcтрaлитe нa Бoриcoв и викaт " aмa тe нe cтaвaт ". Aми щo нe ги нaпрaвихтe виe, кaтo нe cтaвaт, бe?! Щo нe ги нaпрaвихтe, ми ceгa критикувaтe? Мeтрoтo! Oтивaт, прoтecтирaт cрeщу лoшия Бoйкo, кaчвaт ce нa мeтрoтo и ce прибирaт у дома. Хóди пeшa, бe! Хóди пeшa! Това е ситуацията. "

Вчера при визитата си в Благоевград председателката на Народното събрание бе посрещната в Благоевград от протестиращи с яйца. И единствено навременната интервенция на НСО я избави от по-голямо омазване.

Преди седмица Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаеха оставката на Караянчева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР