Председателят на парламента Росен Желязков ще поиска информация от Министерството

...
Председателят на парламента Росен Желязков ще поиска информация от Министерството
Коментари Харесай

Росен Желязков ще поиска информация от МО дали са били поканени депутатите на Богоявленския водосвет

Председателят на Народното събрание Росен Желязков ще изиска информация от Министерството на защитата дали са били поканени депутатите на обичайния водосвет на бойните флагове на Богоявление. Това сподели той пред българските публицисти, отразяващи визитата на парламентарната ни делегация във Виетнам в отговор на въпрос по отношение на това, че не е имало народни представители и ръководители на парламентарни групи на формалната гала през вчерашния ден.

Ще желая нужната информация да се реши дали става въпрос за недовиждане или за някакво по-особено отношение от страна на уредниците – Министерството на защитата, изясни той. Не е имало различен подобен случай на Богоявление, до момента в Народното събрание не е имало казус да не бъдат поканени всички народни представители на такива празници, акцентира Желязков.

Той посочи, че е бил осведомен за случилото се. Предполагам, че става въпрос за недовиждане, въпреки всичко Богоявление като християнски празник и Йордановден би трябвало да сплотяват, тъй като това са общи празници, счита ръководителят на Народно събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР