Председателят на парламента Никола Минчев очаква през юни да бъде

...
Председателят на парламента Никола Минчев очаква през юни да бъде
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не съм обърнал внимание, че има такъв проект за метални съоръжения

Председателят на Народното събрание Никола Минчев чака през юни да бъде импортирана актуализацията на държавния бюджет.

" От 1 юли, да вземем за пример, от когато е планувано и нарастването на пенсиите, тогава към този момент да е влезнало в действие изменението. Ако не, да е напълно дребна разликата. Законът за Данък добавена стойност най-малкото би трябвало да претърпи промени и изобщо в данъчните закони ще имат промени ", съобщи Минчев пред БНР.

" Всичко, което се случва с Народното събрание, безспорно е моя отговорност ", сподели още ръководителят на Народното събрание във връзка поставените решетки на вратите.

" Решетката пред Народното събрание към този момент я няма, демонтирана е, тъй че се надявам тази история да остане един неприятен спомен от тази седмица и от историята на 47-ото Народно заседание. Следващата пленарна седмица я посрещаме без нея.(...) Аз нито знаех, че са осъществени огледи, нито че е постъпила съответна оферта. Това, което стигна до мен, е докладна бележка за вътрешно компенсиране на разноски по бюджета. Действително не съм обърнал внимание, че има подобен план за слагане на железни уреди ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР