Председателят на ОСК Академик - Румяна Нейкова разказа интересни подробности

...
Председателят на ОСК Академик - Румяна Нейкова разказа интересни подробности
Коментари Харесай

Румяна Нейкова: В последните години успехите на България са много малко

Председателят на Общо събрание на колегиите Академик - Румяна Нейкова описа забавни детайлности за 70-годишнината на сдружението. Ето какво показа тя пред Българска национална телевизия:

" Трябва да дадем дължимото на всички състазатели, треньори, ръководители, деятели, които със своя труд са съдействали за имиджа на Обединен състезателен клуб Академик и за изявите на България в най-големите и влиятелни мероприятия.

За страдание от 2007 година насам триумфите на България са доста малко. Много малко са купите - международни, олимпийски, европейски. Това приказва за спада в нашето развиване като спорт в България и контректно в Общо събрание на колегиите. Но да гледаме към бъдещето с високо вдигнати глави и да бъдем оптимисти.

 Антъни Иванов избра университет в Съединени американски щати, получи цялостна стипендия
Антъни Иванов избра университет в Съединени американски щати, получи цялостна стипендия

Чудесни условия за подготовка за звездата ни

Ние, като ръководители, би трябвало да допринесем за построяването и надграждането, да оказваме помощ на състазателите, които занапред потеглят към тежкия път към триумфите. Дано и те да имат нашето самообладание, тъй като зад един триумф стоят доста самообладание, труд и всеотдаденост.

За мен и към момента е мъчно, защото към момента ми е мъчно да ръководя като началник в дни, в които нищо не доближава. Средства съвсем няма. Всеки член на клуба задава въпроси за финансиране. Това са заболели тематики, само че без тях не може. Това са главните проблеми освен в Общо събрание на колегиите Академик, а в целия български спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР