Председателят на Общинският съвет в Плевен Мартин Митев ще съди

...
Председателят на Общинският съвет в Плевен Мартин Митев ще съди
Коментари Харесай

Шефът на общинския съвет в Плевен съди депутата Иван Манев

Председателят на Общинският съвет в Плевен Мартин Митев ще съди народния представител Иван Манев. Поводът са изказвания на депутата, че „ поредна болница в града ще се строи на детска спортна площадка “.

В обява на Иван Манев във Facebook, изпратена и до публицистите по-късно и от името на партия Политическа партия,се твърди, че на последното съвещание на Общинския съвет, " е преразгледано и гласувано още веднъж противоречиво решение, което се отнася до частична смяна на общия организационен проект “. Споменава се името на ръководителя на общинския съвет Мартин Митев и че Манев ще сезира КПКОНПИ за спор на ползи, защото Митев е и административен шеф на болница в града, която " проявявала капиталовия интерес за градежа на новата болница ".

Председателят на Общинския съвет не е дал своя вот това решение, демонстрира информация от електронното гласоподаване. По мотив документите и процедурата Митев съобщи:

" Голословно изказване с внушения, което няма нищо общо с действителната истина. Това е един удар върху работата на Общинския съвет. Подготвям искова молба против Иван Манев за уронване на престижа на институцията Общински съвет и персонална засегнатост по отношение на мен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР