Председателят на Общинския съвет в Берковица Деян Еленков купува гласове,

...
Председателят на Общинския съвет в Берковица Деян Еленков купува гласове,
Коментари Харесай

Манолова: Председателят на Общинския съвет в Берковица купува гласове |

Председателят на Общинския съвет в Берковица Деян Еленков купува гласове, заяви водачът на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " Мая Манолова във фейсбук.

Тя написа, че групировката е получила сигнал, като към него е прикачен и видеозапис.

От обявата излиза наяве, че от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " са подали сигнал в полицията. Според тях локалната полицията прикрива случая. 

" Според сигнала ръководителят на общинския съвет в Берковица и претендент на ГЕРБ Деян Еленков раздава пари от буса си ", допълват от групировката.

На видеото се вижда по какъв начин бус стопира в уличка, а незабавно след него стопира и голф. " От прозореца на буса се подава пачка, претендентът на ГЕРБ и другото лице преброяват парите, след това си подават още една банкнота. Качват се и потеглят. Няколко дни по сигнала на очевидеца няма подхванати дейности от локалната полиция ", пишат от ИБГНИ.

Преди няколко дни министърът на вътрешните работи разпореди две инспекции - едната е за пазаруване на гласове, а другата е предоставена на Инспектората към Министерство на вътрешните работи, който би трябвало да ревизира дейностите на локалните служители на реда. 

Пред bTV някогашният началник на Общинския съвет Милован Жан описа, че е станал очевидец на случилото се. Той изясни, че е подал сигнал на 4 ноември, само че откакто два дни нищо не се е случило, е подал втори на 6 ноември. 

Деян Еленков също разяснява фрагментите, като съобщи, че " има политическа офанзива от страна на съперници ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР