Председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът Розалин Петков

...
Председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът Розалин Петков
Коментари Харесай

Представят новите специализирани пространства за малки кученца

Председателят на Общинския съвет Савина Петкова и заместник-кметът Розалин Петков ще участват утре  в 10.30 часа на финалното събитие на акцията " Месец в помощ на животните и хората, които ги обичат “. То ще се организира в Общинския подслон за кучета в Международния ден за отбрана на животните - 4-ти октомври.

На присъстващите ще бъдат показани новите профилирани пространства за дребни кученца, пред които ще бъде засадено дърво. Богатата стратегия включва още изложения, благотворителен базар, демонстрации и препоръки на ветеринари. Ще бъдат показани рубриката " Вземи си куче от приюта “ на уеб страницата на общината, както и филмът на Българска национална телевизия – Пловдив, отдаден на работата на приюта.

Ето и още от самодейностите в приюта за кучета в Пловдив, които ще се проведат на следващия ден:

- Изложба с рисунки, есе и стихове на другари на приюта от община Марица  - деца от Народно Читалище " Архангел Андонов 1928 година “, с. Царимир и ОУ " Граф Николай Игнатиев “, с. Граф Игнатиево.

- Тематичен базар с присъединяване на слънчевите деца от Сдружение " Паралелен свят “ и възпитаници от ПГО " Ана Май “ – Пловдив.

- Ученици от Национална гимназия по театрални и екранни изкуства в Пловдив ще оставят цветно въодушевление по стените на новоизграденото бебешко поделение в приюта.

- " Не стреляй по животните! Стреляй по балони! “ - Забавна игра за учениците от ОУ " Яне Сандански “.

- Безплатен кръвен тест за диабет на всички кучета от приюта – подарък от Пловдивско киноложко сдружение.

- Прегърни куче – стани по-добър и предай нататък! – кръстниците на приюта - кучето–терапевт Мон и неговата собственичка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР