Председателят на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков от ГЕРБ,

...
Председателят на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Герберът с двете нападения избран за шеф, защото не е имал повдигнато обвинение

Председателят на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков от ГЕРБ, с чийто револвер дете простреля и умъртви мъж на празненство във Виноградец, е имал и други прегрешения, само че не е имало никакво повдигнато обвиняване и той е останал почтен. 

Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов изясни пред Нова телевизия за какво партията е избрала Влайков за началник на Общинския съвет, който два пъти е бил изключван от ГЕРБ - за побой - пребива наследник на общински консултант, и за намушкване с нож против инцидентен жител след пътен случай.

" Процедурата по избора на общински съветници е право на общинската конструкция, само че защото Влайков не е имал повдигнато обвиняване след двата случая с него, той е останал почтен. Имало е коментар в общинската конструкция. само че... ", изясни Цветанов. 

Той обаче се разграничи от общинския консултант изрично и даде за образец по какъв начин партията, както и малкия екран, не може да знае всички хора и когато някой прави нещо, " не би трябвало да се лепва етикет на цялата политическа мощ ". ГЕРБ, както и водачът Бойко Борисов, постоянно сме се разграничавали от сходни дейности ", безапелационен беше Цветанов и сподели, че Лазар Влайков е изключен и ГЕРБ се разграничава от неговите дейности. " Ако не напусне самичък, той ще бъде заменен и ще бъде изключен от групата ", посочи Цветанов. 

Главният прокурор Сотир Цацаров от своя страна се осъмни, че 6-годишното дете е държало оръжието, защото " револверът бил с по-особено устройство на защитния механизъм и е мъчно дете да стреля с него ". Това направиха и околните на убития мъж, които настояват, че не детето е стреляло, а е натопено, защото не може да бъде съдено. 

Цветан Цветанов разяснява и отвличането на сина на притежателя на автокъща в София, от който няма и диря и дали " Наглите " не са се върнали и вземат участие в отвличането, като направи разбор на групата за отвличания. " Вие знаете, че в началния стадий на задържане на „ Наглите ” бяха доста лица арестувани. Четирима бяха наказани с ефикасни присъди, двама от „ Наглите ” - Конфуто и Сапата, бяха открити заровени край София. Групата става от шестима. Имаше един Киро Шкафа, който поради това, че не беше в ареста, беше погубен. Можеше да стигнем и други участващи в групата. Докато бях вицепремиер самата организация на работата не позволяваше да се ширят и да вършат безобразия в страната ", сподели Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и антикорупционното законодателство, което предлага ГЕРБ. Цветанов разясни, че от партията оферират управлението на бъдещата организация, която ще бори корупцията, да се избира от Народното събрание.

„ Председателят ще бъде избиран от Народното събрание, който не се управлява от Борисов, а от всички 240 депутати. Президентът няма тази подготвеност по Конституция ”, съобщи Цветан Цветанов. А това, че Българска социалистическа партия желаят точно президентът Румен Радев да избира шефовете на бъдещия Антикорупционен орган Цветанов назова " чист политически пиар, с цел да може и Българска социалистическа партия да кажат: " И ние сме за битка с корупцията ".

А за какво Българска социалистическа партия имат желание да желаят избор на съмнение: " Няма опция и няма причина за избор на съмнение. Това е тактиката на подправените вести - да се разклати страната преди председателството на Европейски Съюз. Българска социалистическа партия имат вътрешни несъгласия и желаят да изместят напрежението от вътрешнополитическия си проект и да създадат преден конфликт с най-силния. Вътре в партията се приказва - Българска социалистическа партия са навън, те не са опция ", изясни Цветан Цветанов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР