Председателят на общинския съвет на Белоградчик Боян Минков заяви пред

...
Председателят на общинския съвет на Белоградчик Боян Минков заяви пред
Коментари Харесай

Скандалите продължават: И Балкан завежда дело срещу БФС

Председателят на общинския съвет на Белоградчик Боян Минков съобщи пред " dsport ", че ще бъд заведено дело против регионалния ръководител на БФС-Видин Иво Марков.

" Нашият клуб Балкан Белоградчик излезе с публично изказване, че поддържа Димитър Бербатов за президент на идния конгрес. Призовахме останалите клубове също да създадат това. Излъчихме пратеник, само че по-късно той се карантинира поради болен в фамилията му от COVID-19. Събрахме УС и излъчихме различен пратеник, разумно. Изпратихме сканиран протокол на Борислав Попов в централата на БФС, а по-късно се свързахме с регионалния ръководител на БФС във Видин, с цел да го уведомим, че имаме нов пратеник. Иво Марков се назовава той. От него разбрахме, че не може да разчитаме на проведен превоз от Видин до София за конгреса, както и на хотела. Той отхвърли без никакви причини. Изпратихме новия наш пратеник на идващия ден с наш автомобил, само че там Иво Марков му отхвърли да му издаде делегатска карта. По този метод той ни лиши от правото на глас, а този глас беше за Димитър Бербатов ", стартира Минков.
 Няма смешка: Предлагат постове на Бербатов и Стилиян Петров в БФС
Няма смешка: Предлагат постове на Бербатов и Стилиян Петров в БФС

Това съобщи един от членовете на Изпълкома Михаил Статев

" Защо ще ни лишава от правото на глас Иво Марков? Знае ли Иво Марков какво ни коства на нас да имаме футболен клуб в Белоградчик? Как се устоят мъжки и младежки тимове в подобен безпаричен и дребен град, без безспорна никаква помощ на БФС? Те с нищо не ни оказват помощ. За какво ни е това БФС на нас? Плащаме им безусловно всичко - съдийски такси, санкции, картотеки, а ние не получаваме нито стотинка. Изцяло сме на прехрана на общината. Мъжкият тим играе без пари, единствено поради любовта към футбола, само че какво вършим с тези деца? Как да мотивираме децата да упражняват, като не може да им купим по една фланелка и по един спортен екип? Едвам осигуряваме по един кроасан да им дадем след мач ", добави той.

" Присъствах на срещите на Димитър Бербатов и Мартин Петров във Видинско. Залите на всички места бяха цялостни с деца. Деца, които стояха на опашки, с цел да се снимат с тях. "

" Бербатов с най-прости думи изясни на децата, че те имат късмет да станат като него, в случай че се трудят и имат вяра същински. Този късмет им беше лишен в този момент на конгреса. Тези деца бяха лишени от бъдеще. Защо Иво Марков ще лишава тези деца от бъдеще? "

" За това аз персонално се наемам и завеждаме дело против този човек тъкмо поради тези неща. Тънаха в благоденствие и се самозабравиха за 16 години, а клубовете се чудим по какъв начин да оцеляваме. Да се махат и да дойдат интелигентни и способни хора, тъй като с тези видяхме до каква степен стигнахме ", добави ръководителят на общинския съвет на Белоградчик.
 Лечков: Раздаваха пари в тоалетните, но не Бербатов, Стилиян и Мартин, че са стиснати
Лечков: Раздаваха пари в тоалетните, но не Бербатов, Стилиян и Мартин, че са стиснати

Вижте какво още сподели той

" Още преди конгреса стана ясно кои от клубовете във Видинско са за Бербатов и тези клубове в този момент ще бъдат наказвани. "

" Иво Марков е решил, че футболът във Видин му е бащиния, както и Борислав Михайлов. Те на всички места поставят такива като него. Това е модел, модел, който ние би трябвало да променим. Началото на техния край е положен ", сподели още Боян Минков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР