Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще се

...
Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще се
Коментари Харесай

Председателят на Общински съвет-Варна с първи приемен ден за граждани този четвъртък

Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще се срещне с жители този четвъртък – 18 януари, от 13:30 часа. Това ще бъде неговият първи приемен ден като ръководител на локалния парламент.

В началото на мандата инж. Димитров разгласи, че всеки трети четвъртък от месеца ще приема жители в кабинета си на третия етаж в постройката на Община Варна на бул. „ Осми Приморски полк “ № 43.

Графикът за този месец към този момент е напълнен. В началото на февруари ще стартира записването за идващия приемен ден на телефонен номер: +359 52 820 028 или по имейл: [email protected].

Пред инж. Димитров жителите ще могат да показват своите сигнали, запитвания, оферти, по които Общинският съвет е способен да вземе отношение. Необходимо е при записването те да разгласят проблема, с който желаят да срещнат ръководителя на локалния парламент. За по-добра действеност и  успеваемост е желателно и да изпращат детайлности по проблема на посочения имейл, оповестяват от пресцентъра на Общинския съвет във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР