Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров и служители

...
Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров и служители
Коментари Харесай

Лошото време не спря шефа на варненския парламент да чисти след бурята Фредерик

Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров и чиновници от институцията се включиха в самодейността " Да почистим Варна дружно “. В днешния дъждовен съботен ден те събраха над 100 чувала листна маса и почистиха част от пространството сред площад " Съединение “ (Червения площад) и бул. " Чаталджа “ – по улиците " Княз Н. Николаевич “, " Ген. Гурко “, " Ген. Сколбелев “.

" Подкрепих тази самодейност, тъй като с персоналния си образец би трябвало да покажем какъв брой е значимо да се грижим за Варна. Всички желаеме да живеем в по-чист и комфортен град, само че е належащо дружно да поставим старания “, сподели инж. Димитров и благодари на всички, които участваха в почистването.

Доброволческата акция бе проведена от Община Варна по самодейност на кмета Благомир Коцев. В нея се включиха както чиновници на администрацията, по този начин и жители. Събраната листна маса ще бъде извозена в специфичното хранилище за компостиране в село Въглен.

Преди дни бурята " Фредерик “ опустоши Варна. Въпреки, че бяха впрегнати голям брой хора и техника, то, поради мащабите си, градът не бе изчистен и кметът Благомир Коцев прикани хората да оказват помощ. Днес вали съвсем без прекъсване от дребните часове. Дъждът ту се усилва, то понижава. Повечето хора не излязоха поради това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР