Председателят на общините изпадна в хаос този следобед, тъй като

...
Председателят на общините изпадна в хаос този следобед, тъй като
Коментари Харесай

Камарата на общините изпадна в хаос, тъй като председателят наруши традицията и даде зелена светлина на движението на лейбъристите преди решаващото гласуване за прекратяване на огъня

Председателят на общините изпадна в безпорядък този следобяд, защото ръководителят сър Линдзи Хойл наруши традицията и даде зелена светлина на предлагането на лейбъристите за преустановяване на огъня.

Срещу експлицитните препоръки на чиновници на Народното събрание, сър Линдзи ще даде на депутатите да гласоподават възгледите на опозицията, държавното управление и SNP по отношение на войната Израел-Хамас.

Съгласно традицията на Камарата на общините би трябвало да има гласоподаване единствено за позициите на SNP и държавното управление, защото през днешния ден е ден за опозиционен спор за Nats.

Но сър Линдзи наруши прецедента, с цел да разреши на политиците да гласоподават и за поправката на лейбъристите.

Депутатите от торите и SNP изреваха възмутено от този ход и някои дадоха обещание да внесат избор на съмнение, с цел да го отстранят от мечтаната роля.

Един народен представител от торите сподели пред The ​​Sun: „ Това е позор за позицията на ръководителя и е мъчно да се види по какъв начин друга партия с изключение на лейбъристите може да резервира доверието си с него на пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР