>Председателят на областната структура на МГЕРБ Николай Василев заедно с

...
>Председателят на областната структура на МГЕРБ Николай Василев заедно с
Коментари Харесай

Приятна изненада за бургазлии за Първи март

>
Председателят на регионалната конструкция на МГЕРБ Николай Василев дружно с членове на организацията съумяха да зарадват хора на друга възраст със признака на здраве в бяло и алено. Общинските съветници Антон Берданков и Георги Кузманов също поддържаха позитивната акция, която се организира на ул. " Александровска “ и бул. " Богориди “. Инициативата " Младите българи почитат традицията “ за следващ път е обвързана и със обществена идея – всички мартенички са направени и закупени от съдружие " Онкоболни и другари “.

Общинският консултант Лиляна Драгоева почете поканата на пенсионерски клуб " Възраждане “ и подари мартенички на възрастните членове на организацията. Мартеница, направена от хора с увреждания от " Социален център Бургас “, доближи и до здравния министър Кирил Ананиев от народния представител Диана Саватева след чуването му на парламентарния надзор през днешния ден.

В Поморие мартенички не липсваха за дребни и огромни. Традиционно общинската организация на ГЕРБ в морския град се срещна с шефове и възпитатели от няколко детски заведения. От партията бяха сюрпризирани с подарък от управлението на ЦДГ " Веселушко “ – икона на Света Богородица с Младенеца. Специално готова стратегия пресъздаде митове, свързани с античния бит и символиката на пресуканите бял и червен конец Мартенички бяха подарени още в Ахелой, Каблешково и други обитаеми места.

Структурата на ГЕРБ в Средец също означи Баба Марта, като раздаде десетки мартенички в центъра на града. Членове на младежката организация, общинското управление и общински съветници зарадваха чиновниците на Трансграничен център, Горското стопанство и други институции. Много хора се заредиха с позитивни страсти в последния работен ден от седмицата. Инициативата на ГЕРБ доближи и до жителите на средецките села Факия и Загорци.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР