Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ генерал Марк

...
Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ генерал Марк
Коментари Харесай

Ген. Марк Мили: Украинските военни са добре подготвени и знаят какво правят

Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили съобщи, че боевете в Украйна са се засилили, само че предизвести да не се вършат генерални заключения за развиването на обстановката всеки ден, съобщи Асошиейтед прес.

" Има интензивност в цялата окупирана от Русия Украйна и боевете малко се ускориха ", сподели Мили в извънредно изявление за Асошиейтед прес, обещано на американското гробище в Нормандия, Франция, където са заровени близо 9400 бойци, починали преди 79 години по време на съюзническата инвазия на 6 юни 1944 година

Ген. Мили съобщи, че Украйна би трябвало да разгласи публично дали нейната контранастъпателна акция е почнала, само че съгласно него украинските войски са подготвени за тази борба. 

" По наша преценка украинските военни са добре готови за каквото и да решат да вършат - да влязат в нахлуване или да се бият в защита ", сподели той. " Те са добре готови ", акцентира Мили. Но той също по този начин предизвести, че с течение на времето бойните дейности ще се трансформират.

" Подобно на борбата за Нормандия или всяка друга огромна борба, военните дейности са с плюсове и
Всичко за Вашата сватба
минуси ", сподели Мили. " Ще има дни, в които ще се следи огромна интензивност, и ще има дни, в които може да се следи доста дребна интензивност. Ще има настъпателни дейности и отбранителни дейности. Така че това ще бъде борба с променлива активност  за много дълъг интервал от време ", предизвести той.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg