Председателят на НС Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български

...
Председателят на НС Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Делян Добрев ме увери, че ще внесе оставката си днес



Председателят на Народно събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила съобщи по време на брифинг в Народно събрание, че Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила го е уверил, че ще внесе оставката си през днешния ден, тя ще бъде включена и в програмата на Народното събрание. Към този миг в деловодството на Народно събрание не е постъпила такава молба, добави той.

Главчев съобщи, че се надява да има развълнуван спор в зала. А по какъв начин ще гласоподава той ще разберем на следващия ден, съобщи кореспондент на Novini.bg. "За разлика от други подадени оставки, които постоянно сме казвали, че са персонален акт, в този случай ще има и разгорещени диспути “, уточни Главчев.

Запитан какво мисли за подаването на оставка от Делян Добрев, Главчев повтори позицията си, която е разгласил на стената му във Facebook: "Делян Добрев е измежду главните създатели на концепцията за саниране на многофамилни жилищни здания, както и за понижаване на административната тежест. Просто обстоятелства “, написа той.

По-късно ПГ на ГЕРБ ще се събере на съвещание.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР