Председателят на Националната агенция за интегритет на Румъния г-н Флорин

...
Председателят на Националната агенция за интегритет на Румъния г-н Флорин
Коментари Харесай

Представители на Прокуратурата посетиха Националната агенция за интегритет на Румъния

Председателят на Националната организация за интегритет на Румъния господин Флорин Мойзе одобри делегация от България в границите на работно посещаване за обмяна на опит и положителни практики сред България и Румъния в региона на антикорупцията и честността.

Българската делегация се състои от представители на Прокуратурата на Република България, Министерството на правораздаването, Министерството на вътрешните работи, Главния инспекторат на Министерския съвет, КПКОНПИ, както и представители на „ Research & Training Point “ – неправителствена организация, профилирана в проблемите на проведената престъпност и корупцията.

В рамките на визитата бяха показани институционалната рамка и компетенциите на Националната организация за интегритет в региона на предварителната защита и противодействието на корупцията по административен път, както и общи аспекти на рамката за интегритет в Румъния и Република България.

Програмата на визитата на българската делегация в Румъния включва срещи и в Министерство на правораздаването, Главна дирекция за битка с корупцията и Национална дирекция за битка с корупцията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР