Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български

...
Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български
Коментари Харесай

Вежди Рашидов беше приет за лична среща от папа Франциск във Ватикана


Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко беше признат за персонална среща от Негово Светейшество Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март във Ватикана. Тя се организира в границите на специфичната проповед на папата във връзка последния ден на Седмицата на християнското единение, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание.

По време на диалога ръководителят на Народното събрание пожела на Негово Светейшество доста здраве и сили в задачата му за реализиране на мир по света. Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко сервира на Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март поздравите и уважението на българския народ. От своя страна Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март благослови Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко и целия български народ и пожела да бъдем дружно в работата и молитвите си за мир и благополучие. 

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко сервира като подарък на Негово Светейшество Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март копие на съд от Вълчитрънското златно богатство. Подаръкът съставлява съд, формиран от три бадемовидни тела, свързани между тях с тръбички и с една обща тройно разклонена ръкохватка, тъй че да образува система от скачени съдове. 



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР