Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български

...
Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български
Коментари Харесай

Рашидов предлага съвместна среща за Шенген между България, Румъния, Хърватия, Нидерландия и Австрия

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко предлага провеждането на среща на ръководителите на парламентите на България, Румъния и Хърватия с сътрудниците им от Нидерландия и Австрия. Целта на срещата е да бъдат осведомени за всички положени старания и готовността на България, Румъния и Хърватия за участие в Шенген.

Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко направи предлагането на двустранна среща с ръководителя на Събора на Република Хърватия Гордан Яндрокович в Страсбург.

По време на диалога с хърватския си сътрудник Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко акцентира, че България от дълго време е изпълнила всички условия за участие в Шенгенското пространство и това е установено неведнъж от Европейската комисия и Европейския парламент.

“България е почтен и предан член на Европейски Съюз. Не е редно пред страната ни да се слагат спомагателни политически условия, каквито не са били поставяни пред други страни преди този момент ”, безапелационен беше ръководителят на Народното събрание.

В умозаключение Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко още един път изрази запаси против вероятно делене на България, Румъния и Хърватия на идния Съвет “Правосъдие и вътрешни работи ” при започване на декември.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР