Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше приет за лична

...
Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше приет за лична
Коментари Харесай

Рашидов подари на папа Франциск копие на съд от Вълчитрънското съкровище

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов беше признат за персонална среща от Негово Светейшество папа Франциск във Ватикана. Тя се организира в границите на специфичната проповед на папата във връзка последния ден на Седмицата на християнското единение.

По време на диалога ръководителят на Народното събрание пожела на Негово Светейшество доста здраве и сили в задачата му за реализиране на мир по света. Вежди Рашидов сервира на папа Франциск поздравите и уважението на българския народ. От своя страна папа Франциск благослови Вежди Рашидов и целия български народ и пожела да бъдем дружно в работата и молитвите си за мир и благополучие, оповестиха от Народно събрание.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов сервира като подарък на Негово Светейшество папа Франциск копие на съд от Вълчитрънското златно богатство. Подаръкът съставлява съд, формиран от три бадемовидни тела, свързани между тях с тръбички и с една обща тройно разклонена ръкохватка, тъй че да образува система от скачени съдове. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР