Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева ще участва в тържественото отбелязване на 140 години от Освобождението на Разград

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила ще взе участие в тържественото отбелязване на 140 години от Освобождението на Разград през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание ще участва в 17.00 часа на церемонията по поднасяне на венци и цветя пред Мавзолея на починалите съветски воини и български опълченци на площад „ Възраждане “. Цвета Караянчева ще произнесе слово във връзка годишнината.

По-рано същия ден Цвета Караянчева ще посети Русе, където ще се срещне с кмета на града Пламен Стоилов. Тя ще беседва и с кметове на общини от област Русе. В програмата на ръководителя на Народното събрание е планувано посещаване на „ Русе Айс Фест “ и на Екомузея в града.

На 29 януари 2018 година ръководителят на Народното събрание ще взе участие в тържественото честване на 140 години от Освобождението на Търговище. Цвета Караянчева ще участва на ритуала по издигане на флагове на площад „ Свобода “ в 11.00 часа. Тя ще се включи в шествието до Морената и в церемонията по поднасяне на цветя и венци в памет на починалите за свободата на Търговище, където ще произнесе слово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР