Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева връчи отличие на годишните награди на НСОРБ

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи почетното отличие „ Протегната ръка “, присъдено от Управителния съвет на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ). Тя даде премията на кметския наместник на село Светля, община Ковачевци Стефка Евтимова на публична гала във връзка Деня на българската община, на която НСОРБ разгласи годишните си награди за 2020 година, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание

Вие всички сте тези, които са най-близо до хората, означи Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в приветствието си към кметовете, общинските съветници, кметските наместници и представителите на общините. Тя поздрави наградените и насърчи всички номинирани, като им пожела да подължават по същия метод интензивно да работят за своите общини, тъй като развиването на общината е доста значимо, с цел да останат младежите в своето отечество. За това е нужно да има единодушие сред общинска, законодателна и изпълнителна власт, обърна се ръководителят на Народното събрание към кметовете, общинските съветници и кметските наместници. Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на им благодари за това, че в рискови условия, в обстановка на изключителна конюнктура, са работили ангажирано и доста самоуверено, с цел да може да противодействат на ковид. Този вирус ни научи, че би трябвало институциите да работят дружно, добави още тя.



Председателят на Народното събрание ги увери, че в лицето на законодателната власт имат свои другари, тъй като гласът на българските общини би трябвало да се чува в Народното събрание и през последните няколко години ползотворното съдействие в действителност е действителност.



Отличието „ Протегната ръка “, което Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи на кметския наместник на село Светля, община Ковачевци Стефка Евтимова, е за това, че дружно със своите съселяни събират персонални средства и купуват маски и защитни костюми за потребностите на Спешна помощ – Перник. Наградата е лична и се присъжда за персонален образец по какъв начин самостоятелните старания на всеки са значими за общността и стимулират почитатели да подкрепят общини и институции в напъните им за запазване здравето на жителите.



В церемонията взе участие и заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов. Той връчи отличие „ Протегната ръка “ на Ангел Иванов, който от 8 март 2020 година работи безплатно всеки ден с пациенти с потвърдена корона вирусна зараза. На събитието участваха и народни представители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР