Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се срещна с представители

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се срещна с представители
Коментари Харесай

Цвета Караянчева се срещна с представители на българската общност в Грузия

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се срещна с представители на българската общественост в Грузия. Българска парламентарна делегация е на публично посещаване в Грузия. Това оповестиха от пресслужбата на Народно събрание.

Цвета Караянчева пожела на нашите сънародници постоянно да носят в сърцата си България, която мисли и чието сърце тупти за българските общности по целия свят. Вашите усещания, Вашите отзиви и благоденствие са извънредно значими за нас, означи тя.
 2  3  4  5  6  7  8
Затова поддържането на връзката с българите отвън границите на страната ни и отбраната на техните ползи е измежду целите на Народното събрание и на българските институции, съобщи Цвета Караянчева пред нашите сънародници. Тя уточни, че точно по тази причина има особено основана непрекъсната парламентарна комисия по политиките за българите в чужбина, която интензивно работи в тяхна поддръжка.

Председателят на Народното събрание описа на нашите сънародници в Грузия за целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, подчертава върху неговите триумфи и означи, че страната ни извършва чудесно своите отговорности и задания.

В състава на българската парламентарна делегация са ръководителят на Групата за другарство България – Грузия Кристина Сидорова и народните представители Александър Иванов, Йордан Апостолов, Велислава Кръстева и Симеон Найденов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР