Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева коментира изявлението на президента

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева коментира изявлението на президента
Коментари Харесай

Караянчева за президента: Беквокал на Нинова!

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява изказването на президента Румен Радев по време на честванията на Шипка, че ръководството на Бойко Борисов закотвя България към дъното, както и идната парламентарна сесия:

" Аз не знам от кое място се осведоми президентът, тъй като през вчерашния ден ръководителят на Европейската комисия беше в България и сподели, че България се развива извънредно добре, стопански растеж има и аз това го виждам. Не знам дали той не се осведоми само и единствено от партийната си телевизия - Българска социалистическа партия, тъй като приказва като беквокал на госпожа Нинова. ", съобщи тя, представена от БНР.

" Очаквам доста динамична парламентарна сесия, поради началото предизборната акция - съвсем съответстват сесията и акцията. Ще бъде, съгласно мен, същият звук, който беше преди евроизборите, даже много по-засилени диспути ще има, политически диспути, тъй като това е опцията от парламентарната естрада да се насочат политически послания. Надявам се сътрудниците да не се увличат в черния пиар, да не бъдат толкоз жлъчни, толкоз арогантни от време на време ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР