Председателят на Народното събрание Димитър Главчев и народни представители ще

...
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев и народни представители ще
Коментари Харесай

Димитър Главчев ще бъде на официално посещение в Румъния


Председателят на Народното събрание Димитър Главчев и народни представители ще бъдат на 13 и 14 ноември на публично посещаване в Румъния по покана на ръководителя на Сената на румънския парламент Калин Попеску Таричану.

Димитър Главчев и водената от него делегация ще се срещнат с ръководителя на Сената Калин Попеску Таричану и с ръководителя на Камарата на депутатите на румънския парламент Ливиу Драгня. Българските депутати ще беседват със заместител министър-председателя Йон-Марчел Чолаку и с Виктор Негреску, делегиран министър по европейските въпроси.

В програмата на формалното посещаване на ръководителя на Народното събрание в Букурещ се планува още среща с министъра на външните работи Теодор Мелешкану.

Председателят на Народното събрание и народните представители ще положат цветя пред паметниците на Васил Левски и Христо Ботев в парка „ Херастръу “. По-късно те ще беседват и с представители на българската общественост в Букурещ.

В състава на делегацията са ръководителят на Групата за другарство България – Румъния Владимир Тошев и членовете на групата Филип Попов, Искрен Веселинов, Бюрхан Абазов и Кръстина Таскова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР