Председателят на Младежко обединение в БСП - Габриел Вълков взе

...
Председателят на Младежко обединение в БСП - Габриел Вълков взе
Коментари Харесай

Председателят на Младежко обединение в БСП - Габриел Вълков взе участие в форума “Мост към бъдещето”

Председателят на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - Габриел Вълков взе присъединяване в форума “Мост към бъдещето ”, който се организира в Пекин сред страните от Централна и Източна Европа и Китай. С Габриел Вълков във форума взе участие и зам.-председателят на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия Мина Кутева и делегация от 12 млади социалисти.



В своята тирада като представител на страните от Централна и Източна Европа, Габриел Вълков показа пред делегациите на форума следното:

“Бъдещето на нашите страни зависи от триумфа и благосъстоянието на нашите младежи. Трябва да подсигуряваме, че те имат достъп до висококачествено обучение, добре платени работни места и благоприятни условия, които ще им разрешат да се развиват и да живеят заслужен живот в нашите страни.



Инвестициите на Китай в Централна и Източна Европа ни дават положителни благоприятни условия. В сегашната тежка геополитическа обстановка би трябвало да работим повече за подсилване на нашите партньорства и да си сътрудничим, с цел да може да осигурим по-добър стандарт на живот на хората в нашите страни.



Международното съдействие е от значително значение за подкрепяне и развиването на младежите. Чрез тях продължаваме да градим по-доброто бъдеще за нашите страни и нации. ”

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР