Председателят на КРИБ, Кирил Домусчиев, публикува интересен пост в официалната

...
Председателят на КРИБ, Кирил Домусчиев, публикува интересен пост в официалната
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Производителност по български! Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче

Председателят на КРИБ, Кирил Домусчиев, разгласява забавен пост в формалната си страница във “Фейсбук ”. Бизнесменът е прикачил и видео от екип, който работи във Варна, написа Блиц.

``
реклама
Домусчиев декларира, че от 12 индивида единствено двама се трудят, а останалите най-вероятно са синдикални водачи. Той пита къде са Синдикатите да му обяснят по какъв начин с сходна продуктивност се подвигат заплати.

Ето какво е написал Домусчиев в обществената мрежа:

“Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! Два самосвала, един екскаватор и валяк вършат дупка с размер два метра. И най-любопитното - продуктивност по български! От 12 индивида във Варна, бул. “Христо Смирненски ”, двама работят, а другите най-вероятно са синдикални водачи!? Къде са Синдикатите да ми обяснят с такава продуктивност по какъв начин се подвигат заплати?! ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 12 секунди) Рейтинг: 3569 | Одобрение: 1259 Не бе Домуз,не си схванал,освен синдикали има и ОТК,има и Охрана на труда,има КЗП,има БаБХ,има.... и още... просто тъй като излиза разходвам от нашия джоб..да си го харчи властта Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР