Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова се опитва

...
Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова се опитва
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Измиха си ръцете с Ралица Агайн

Председателят на Комисията за финансов контрол Карина Караиванова се пробва да си избави кожата.

Това съобщи през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка гласуваната през вчерашния ден оставка на зам.-председателката на КФН.

„ Измиха си ръцете с Ралица Агайн, само че в този момент се пробват да трансферират отговорността единствено на нея “, изясни тя.

Нинова напомни още, че социалистите желаят оставката на цялата комисия.

„ Няма да чакаме да дойдем на власт, с цел да кажем кое какъв брой коства “, уточни в това време тя във връзка разискваната през днешния ден „ Визия за България “.

По думите ѝ първо би трябвало да завърши разговорът с обществото, с цел да се излезе с съответни оферти.

„ Не бива да бързаме и да кажем в този момент какво би трябвало и не би трябвало. Тази конкретика очаквайте в края на декември “, уточни ръководителят на социалистите.

Лидерът на левицата, зам.-председателите на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев, Крум Зарков, Георги Свиленски и ръководителят на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народно събрание Петър Кънев се срещнаха през днешния ден с управлението на Централен кооперативен съюз /ЦКС/.

Двете страни разискаха плана „ Визия за България”, показан от Българска социалистическа партия.

По думите на самата Нинова е било належащо да се съсредоточат върху няколко целта, без които България не може. Председателят на ЦКС господин Стефанов благодари на управлението на Българска социалистическа партия за инициираната среща.

„ Ние сме надпартиийна организация и работим с всяка една партия и всички политически сили в страната. Ще работим всички в поддръжка на българското произвеждане ", изясни той.

По думите на Нинова се планува избран % български артикули да се продават в комерсиалните вериги.

„ Говорихме за сивата икомоника и сивия бранш. Обсъждахме и квалифицирания закон за обществените предприятия, за който те имат съответни оферти “, уточни още Нинова.

Според Крум Зарков кооперациите са последните, които стигат до места, до които търговецът не може, тъй като просто не му излиза сметката.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и тематиката за новия ръководител на Агенцията по вписванията.

„ Дано не се окаже следващата калинка, която при идващ проблем да изгори като бушон “, изясни тя.

По мотив днешното изявление на Волен Сидеров тя попита къде бяха Оперативна програма, когато Зоран Заев сподели, че Илинденското въстание е македонско.

Нинова попита още това мнение негово ли е, на държавното управление ли е или е на Обединени патриоти.

„ Да вземат да седнат да се стиковат между тях. Ние първи декларирахме, че добросъседските връзки на Балканите не може по никакъв метод да бъде за сметка на българската еднаквост “, изясни още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР