Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с президента на мозъчния тръст "ГЛОБСЕК" Робърт Вас

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира среща с президента на мозъчния концерн „ ГЛОБСЕК “ Робърт Вас.

Двамата разговаряха по време на световния конгрес "ГЛОБСЕК " в словашката столица Братислава.

В рамките на работната среща Цветан Цветанов благодари на Робърт Вас за това, че тематиката Задни Балкани е добре застъпена в програмата на форума. Председателят на ПГ на ГЕРБ означи, че в подтекста на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз това е значимо за приемането на противоположна връзка от университетските среди.

На собствен ред президентът на „ ГЛОБСЕК “ акцентира, че Западните Балкани са значими като район за сигурността на цяла Европа. „ По време на панела, отдаден на обстановката и бъдещето на страните от района, още един път стана ясно, че за тях не съществува опция на интеграцията в Европейски Съюз. Самият министър на защитата на Черна Гора Н.Пр. Предраг Бошкович също бе безапелационен, че за Западните Балкани европейското бъдеще е безалтернативно “, уточни Вас. Той показа, че се надява Цветан Цветанов да продължи да взе участие в такива конгреси и през идващите години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР