Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветанов разговаря с председателя на Мюнхенския форум за сигурност посл. Волфганг Ишингер

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила беседва с ръководителя на Мюнхенския конгрес за сигурност посл. Волфганг Ишингер. Това се случи по време на интернационалния конгрес за сигурност „ ГЛОБСЕК “, който се организира в словашката столица Братислава.

Цветан Цветанов акцентира значимостта на форума „ ГЛОБСЕК “ като еквивалент на Мюнхенския конгрес в района на Централна и Източна Европа, който дава опция на заинтригуваните страни от района, в лицето на представители на изпълнителната, законодателната власт, учени и откриватели, да разискват общите провокации пред сигурността.

Волфганг Ишингер обърна внимание от нуждата от подобен спор на високо равнище и значимостта да не се подценява въздействието на геостратегическата обстановка върху сигурността на Централна и Източна Европа. Двамата се сплотиха към потребността от мощно наличие на Европейски Съюз в Западните Балкани като гаранция за мира и развиването на страните от тази част на Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР