Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря с Андрю Павлинич

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща в Лондон с шефа на Международния действен отдел на Британската приходна и митническа организация Андрю Павлинич.

Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата, която се организира в Министерство на външните работи, двамата разискаха двустранното съдействие в бранш "Сигурност ", взаимната работа с партньорските органи от страните от Западните Балкани, както и модалностите на присъединяване на Англия в обезпечаване на груповата сигурност на Европейски Съюз след Брекзит.

По време на диалога Павлинич акцентира извънредно положителното съдействие сред Британската приходна и митническа организация и българските ДАНС и ГДБОП. "Благодарение на професионализма на българските сътрудници, както и на добре построената ни мрежа от контакти в цяла Европа, успяхме да осъществяваме редица сполучливи следствия и интервенции. Последната бе обвързвана с разкриването на център за подправени цигари в Ирландия ", изясни Андрю Павлинич.

На собствен ред Цветан Цветанов благодари за високата оценка и подчетра нуждата да се резервира положителното съдействие в Обединеното кралство на двустранно и многостранно равнище в границите на Европейски Съюз и след Брекзит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР