Председателят на коалицията Изправи се! Мутри вън Мая Манолова предложи

...
Председателят на коалицията Изправи се! Мутри вън Мая Манолова предложи
Коментари Харесай

Мая Манолова: Който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане редовен |

Председателят на обединението " Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова предложи метод да се излезе от рецесията със съставянето на държавно управление. Според проекта й, разгласен във фейсбук, който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане постоянен.

Ако това се случи, ще е ясно кой носи отговорността за министрите и дейностите им. Така ще се избегнат подозренията за задкулисие. Манолова добавя, че настоящето държавно управление има висока социална поддръжка, тъй като е постигнало главната си цел - да провежда почтени избори. 

Тя заявява, че ИМВ не желае присъединяване в кабинета.



Ето цялостния текст на известието на Мая Манолова във фейсук:

Големите партии са на път да докарат на страната рецесия с държавното управление.

Избягването й е изумително просто: който и да вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане постоянен. Не разбирам за какво нито една от огромните партии не предлага това.

Ако Служебният кабинет се гласоподава като постоянен, ще е ясно кой носи отговорността за министрите и дейностите им. Ясно е кой стои зад тях. Няма сянка на задкулисие. Този състав се оправи доста добре с организацията на честните избори. И тъкмо поради ези причини има висока социална поддръжка.

С други думи, това е държавното управление на жителите, не на една партия. Такова чакат хората да е. Който и да получи мандата, може просто да продължи живота на Служебния кабинет.

‼️Ние не желаеме присъединяване в кабинета. Ние сме гражданска платформа и за нас не постовете са значими, а да се вземат решение проблемите на елементарните хора. А те са преизчисляване на пенсиите, повишение на приходите, незабавна и дълбока правосъдна промяна, помощ за фамилиите, децата и хората с увреждания, обезщетения за дребния бизнес незабавно, преразглеждане на сметките за ток, парно и вода, които унищожават хората. И Комисията за проверката да продължи.

‼️Важно е да се свърши това. Важно е да няма задкулисие и всичко да е на ярко. Защото по този начин е почтено. И митингите бяха точно, с цел да има правдивост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР