Председателят на Камарата на представителите (долната камара в американския Конгрес)

...
Председателят на Камарата на представителите (долната камара в американския Конгрес)
Коментари Харесай

Пелоси не съжалява за забавянето на импийчмънта, добавя още обвинения

Председателят на Камарата на представителите (долната камара в американския Конгрес) Нанси Пелоси, съобщи в неделя, че не съжалява за задържането на процедурата по импийчмънт против президента Доналд Тръмп и допусна, че има възможност той да се изправи пред спомагателни обвинявания.

" Нека да забележим какво ще направи в този момент Сенатът ", сподели Пелоси пред АBC, когато беше запитана дали Камарата може да внесе спомагателни обвинявания против Тръмп. " Топката скоро ще бъде в него. Смятам, че американският народ е бил доста обективен в това да изиска да види очевидците ", добави тя. " Това не беше част от полемиката преди три седмици. Сега към този момент е. "

Припомняме, че по-рано тази седмица Пелоси разгласи, че чака да изпрати обвиняванията за импийчмънт на президента Доналд Тръмп в Сената през идната седмица

На доктрина Сенатът може да стартира процеса против президента на Съединени американски щати щом получи документите от Камарата на представителите.
 Нанси Пелоси внася обвиняванията за импийчмънт на Тръмп в Сената идната седмица
Нанси Пелоси внася обвиняванията за импийчмънт на Тръмп в Сената идната седмица

На доктрина Сенатът може да стартира процеса против президента на Съединени американски щати щом получи документите

Преди повече от три седмици долната камара утвърди две обвинявания против Тръмп за дейностите му към Украйна и на фона на засилващ се напън над Пелоси да съобщи документите на Сената.

" Поисках от ръководителя на Комисията по правни въпроси Джери Надлър да бъде квалифициран да внесе в пленарна зала идната седмица решение за назначение на админи и предаване на членовете за импийчмънт на Сената ", написа Пелоси в писмо до демократите.

Ще се съветвам с вас на срещата ни във вторник по какъв начин да действаме отсега нататък, означи тя.
 Гласувайте срещу резолюцията на лудата Нанси Пелоси, прикани Тръмп републиканците
Гласувайте срещу резолюцията на лудата Нанси Пелоси, прикани Тръмп републиканците

Надявам се, че всички републиканци в Камарата на представителите ще гласоподават срещу Резолюцията

" Това, което ние искахме, и считаме, че постигнахме през последните няколко седмици, е, че искахме обществеността да види нуждата от очевидци, както и документи, за която президентът попречи да доближи до Конгрес, до момента в който преглеждаме това ", сподели Пелоси, преди да подлага на критика политиката на сенатския водач на болшинството Мич Макконъл.

Пелоси се занимава с обвиняванията седмици наред, като съобщи, че няма да ги показва в Сената, до момента в който Макконъл не очертае спецификата на процеса на разпити на очевидци. Макконъл обаче, който през декември съобщи, че работи в " цялостна съгласуваност " с Белия дом по импийчмънта, прикани за двуетапен импийчмънт, подобаващ на процедурата от процеса на тогавашния президент Бил Клинтън през 1999 година Този развой включва първична резолюция, последвана от гласоподаване дали да се повикат очевидци.

Тя добави, че Тръмп е прекрачил линията по повод на държанието си, в това число и към Украйна, като съобщи, че " той наруши конституцията по подобен метод, че това не може да бъде подценено ".

Пелоси добави, че няма табиет да чете какво написа президентът в " Туитър ", тъй като " той самичък си има вяра на лудите си мисли и проекции, когато дефинира други хора като луди. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР