Председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова разпространи декларация на едноименната

...
Председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова разпространи декларация на едноименната
Коментари Харесай

„Изправи се.БГ“ показа управленските си мерки

Председателят на „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова популяризира декларация на едноименната партньорска мрежа със 70 управнически ограничения за повишение на приходите на елементарните жители, поддръжка на бизнеса, разглобяване и проверка на едноличния модел на ръководство, съобщи БНР. Целта е ограниченията да послужат за основа на бъдеща управническа стратегия.

В преамбюла на декларацията Манолова акцентира подготвеност за основаване на необятно обединяване против модела на ръководство на Бойко Борисов и стабилно болшинство на почтените в 45-ото Народно заседание.

Сред акцентите са въвеждане на минимална почасова ставка за реализиране на най-малък приход от 1000 лв. на месец и растеж на междинната заплата до 2000 лв., както и преизчисляване и увеличение на пенсиите.

Предлага се краткотрайно освобождение от някои налози по браншове и възбрана за харчене на бюджетния остатък без решение на Народното събрание, таван на работните заплати на мениджърите в държавните сдружения и шоково въвеждане на електронно ръководство, както и унищожаване на всички гишета с служители.

Предвижда се основаването на специфична комисия за незабавна проверка на ръководството на Бойко Борисов като министър-председател, както и на активността на министри и регулаторни органи.

Заложена е правосъдна промяна и ремонти в Конституцията, въвеждане на дейна регистрация и гласоподаване по пощата, закриване на Института на частните правосъдни реализатори и замяната им с държавни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР