Председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в Пловдив Йордан

...
Председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в Пловдив Йордан
Коментари Харесай

Общински съветник от Пловдив рецитира Илиада по време на сесия

Председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в Пловдив Йордан Илиев рецитира енергично „ Илиада “ по време на днешната сесия. Причина за изявата му стана точката в дневния ред, с която се отпускат средства за надграждане на електронно-билетната система в рейсовете от градския превоз.

Припомняме, че ГЕРБ сне доверието си от кмета на Пловдив Здравко Димитров и напрежението сред него и съветниците на партията се демонстрира на всяка сесия. По време на дебатите имаше разнообразни оферти за прекачване на средства, в това число на Илиев за създаване на улици в регион „ Тракия “. Ресорният зам.-кмет Анести Тимчев скочи против концепцията да се трансферира за друго от суми, предопределени за екология. Веднага Йордан Илиев, който е лингвист, му отговори с първите стихове на „ Илиада “.

Преди това заместник-кметът Величко Родопски предизвести съветниците да внимават със сметките, тъй като може да се окаже, че общината няма да може да заплати заплатите на чиновниците си. На него Илиев иронично предложи да се употребяват от парите, с които Здравко Димитров упорства да се откупи спортната зала „ Строител “.

Вижте повече във видеото


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР