Председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС)

...
Председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС)
Коментари Харесай

Малина Едрева: Фейсбук крещенето срещу кмета Йорданка Фандъкова не помага

Председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) отвърна на следващата рецензия на " Спаси София " на тематика " ремонт на ремонта ".
поради случай с бетонирани дървета на улица " Парчевич ". Съответно, Едрева отвърна във Фейсбук, като добави детайлности за случая, които изцяло парират позицията на " Спаси София ". Ето какво написа тя:
" Формулата на " Спаси София " - всеки ден поднесена в друга опаковка.

Една от последните е за дърветата по ул. „ Парчевич “, ул. „ Граф Игнатиев “ и градинката на храма „ Св. Седмочисленици “.

И най-забавното е, че Демократична България сполучливо я преписва.

- Лесно е да викаш #ремонтНаремонта, когато не правиш нищо. Когато си в съпротива и когато твърдиш, че нищо не зависи в този момент от теб, само че в случай че си на власт всичко ще е по мед… само че се оказа, че е по бетон. Когато в действителност работиш знаеш, че е по-важна отговорността, бързите решения, спазването на закона и възобновяване на вредите с грижа към публичния запас. Facebook крещенето против кмета Йорданка Фандъкова не оказва помощ. Работеща е позицията на подпомагане, екипна работа и взимане на съответни решения. И дърветата по ул. „ Парчевич “ не са засегнати!

- Шоуто е обезпечено като съобщиш, че се изкореняват дървета от пл. „ Славейков “, само че " забравиш “ да споменеш обстоятелството, че в действителност се засаждат нови. Просто е по-лесно да пуснеш пост и да зовеш за решения. Но когато си в позицията като консултант от Демократична България или от Секретен сътрудник да провериш обстоятелствата преди да громиш в обществените мрежи.

- Вероятно наивно смяташ, че в случай че разкажеш за изсъхнала фиданка на върба пред храма " Св. Седмочисленици " ще увеличиш известността си, изключително в случай че не си направиш труда да провериш, че повода за това е дървесна гъба, а не несръчен управленец. Впрочем, фиданката ще бъде възобновена.

И още един факт. До този миг в Столична община са посадени и нови, наблягам нови, общо 4 140 дървета – алейни, в транспортните, в регионите на учебни заведения, детски градини, в паркове и градинки. И това е вследствие на изцяло естествена, виновна и поредна политика, за която няма потребност от пост във ФБ

Иначе? Иначе във всяко шоу маските падат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР