Председателят на градската структура на ПП ГЕРБ - Варна Николай

...
Председателят на градската структура на ПП ГЕРБ - Варна Николай
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: България никога не се е развивала с такива темпове, както при нашето управление

Председателят на градската конструкция на Политическа партия ГЕРБ - Варна Николай Костадинов дружно със зам.-председателя Христо Христов, евродепутата Емил Радев и членове на градското управление организираха среща с Младежката организация на партията в морската столица, видя Varna24.bg .

България в никакъв случай не се е развивала с такива темпове, както при ръководството на ГЕРБ и това е мотив за горделивост, уточни пред младежката публика Костадинов и акцентира значимата роля на младежите в партията.

" Разчитаме на вашата креативност, характер и хъс за осъществяване на начинания, които да притеглят вниманието на останалата част от младежите, като процесът на връзка би трябвало да бъде двупосочен “, означи той и съобщи подготвеност за поддръжка от страна на управлението на градската конструкция.

По време на срещата бяха обрисувани целите и посочени новите правила на работа, учредени на връзка, бистрота, взаимно взимане на решенията и упоритост за привличане на нови дейни хора в организацията.

Евродепутатът Емил Радев честити избора на новото градско управление и също прикани за единство, " с цел да представим Варна добре на идните избори “, които по думите му няма да са леки, а резултатът ще дефинира и позицията на страната ни в европарламента, пълноправното участие в Шенген и еврозоната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР