Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се разграничи от позициите на

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се разграничи от позициите на
Коментари Харесай

Борисов скастри Рашидов: Няма да влезем в парламента, ако г-жа Митрофанова дойде. Точка

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се разграничи от позициите на, че в случай че Народното събрание не предложения Елеонора Митрофанова, това би било " оповестяване на война " против Русия.

Борисов отдаде изказванията на " артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал предпочитание за мир и съгласие ", само че предизвести, че " няма да прави компромис " по тематиката за войната в Украйна.

В малко включване във Facebook-профила си, ориентирано към деятелите на ГЕРБ, той разпореди на Десислава Атанасова да се стикова с останалите партии в 48 Народно заседание, тъй че да стане ясно, че " Митрофанова да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание ".

" Независимо от другите отзиви - имаме външна страна и хора, които не са на същото мнение като управлението на партията - само че по тематиката Украйна, по тематиката война, по тематиката експанзия на Путин в Украйна, ние сме безапелационни, ясни и точни. Моля всеки от вас - даже да има персонално мнение - да го показва по всички други тематики. По тази тематика няма да върша компромис с никого ", сподели Борисов.

" Този проблем с откриването на събранието може с една среща на следващия ден да бъде решен. Няма да влезем в събранието, в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Точка. И аз се надявам тя да направи този жест, да не проваля първото съвещание на Народното събрание. Явно (официалната позиция на ГЕРБ от вторник) не е било задоволително за някои наши членове, в този момент да го чуят и от мен ", сподели той.

70-годишният Вежди Рашидов е най-възрастният народен представител, определен в 48 Народно заседание и като подобен той носи отговорността да открие тържественото първо съвещание на Народното събрание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР