Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния
Коментари Харесай

Борисов: Вярваме, че можем да постигнем силен икономически растеж и до 2025 г. България да има 100 млрд. евро БВП

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов организира телефонен диалог с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. По време на него Антонио Лопес пожела триумф на Коалицията ГЕРБ-СДС на идните парламентарни избори. Генералният секретар на ЕНП изрази задоволството си от обстоятелството, че със своето обединяване, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили консолидират десния, проевропейски избор – какъвто апел представители на ЕНП неведнъж са отправяли.

„ В нашата коалиция влизат най-голямата дясна и най-старата дясна партия в България. Сътрудничеството ни е повече от сполучливо. Видя се на европейските, видя се и на локалните избори. Очаквам още веднъж да реализираме добър резултат на парламентарния избор. С сътрудниците от Съюз на демократичните сили сме твърдо уверени, че европейският път пред страната ни няма опция и ще бъдем поръчител в идващия парламент за запазването на евроатлантическата ориентировка на страната “, уточни Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ показа пред генералния секретар на ЕНП и акценти от политическата стратегия на парията за изборите „ България последващо потомство “. „ Вярваме, че можем да реализираме мощен стопански напредък и до 2025 година България да има 100 милиарда евро Брутният вътрешен продукт. Ще влагаме съществено в нововъведенията и образованието. Изпълнихме всичките си задължения отпреди 4 години. Ще осъществим програмата си и в този момент “, акцентира Борисов. В рамките на диалога той осведоми Антонио Лопес за хода на предизборната акция у нас, като акцентира, че за разлика от политическите си съперници – ГЕРБ залага на градивна акция и на показване на свършената работа.

Във връзка с продължаващата пендемия в Европа и света, Бойко Борисов изрази убеденост, че Европейски Съюз и ЕНП ще се оправят с тежката обстановка и ще останат единни и солидарни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР