Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред ГЕРБ-София: Силната връзка с хората е в основата на успеха ни

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов организира заседание на партийната конструкция в София, с цел да запознае персонално народните представители, общинските съветници и ръководителите на региони в столицата с политическата обстановка, обвързвана с блокажа на Столичния общински съвет. Борисов разяснява с присъстващите решенията, които следва да бъдат подхванати както в София, по този начин и на национално равнище. На срещата участваха дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

„ ГЕРБ е партията, която хората свързват с работа и отговорност. Видно е, че сега има потребност от проект за избавление на София “, разясниха присъстващите във връзка хаоса в ръководството на столицата в последните три месеца.

По време на събранието бяха регистрирани десетки извършени срещи, мероприятия и открити приемни за жители в София през последния месец, в които се включиха интензивно и европейски депутати. Само през месец януари партията е приела над 40 нови членове от разнообразни столични региони.

„ Силната връзка с хората е в основата на триумфа ни! “, акцентира Бойко Борисов.

През последната седмицата бяха осъществени редица срещи с жители. Народният представител Христо Гаджев и общинските съветници Мирослав Боршош и Екатерина Йорданова разговаряха с поданици на регион „ Люлин “ по покана на районния координатор Стефан Арсов. По време на срещата беше разисквана самодейността на Жени ГЕРБ с ръководител госпожа Йорданова, която се организира на Световния ден за битка с рака на 4 февруари.

Евродепутатът Андрей Новаков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в регион „ Оборище “ по самодейност на ръководителя на региона Маргарита Александрова. Новаков беше безапелационен, че София би трябвало да бъде център на диалозите за бъдещето на страната ни в Европейския съюз. „ Говоря с наши сънародници в цяла България и се увещавам, че желаят от евродепутатите ясни послания и един по-човечен Брюксел. Радвам се, че ГЕРБ-София се върна към разговора лице в лице с жителите “, сподели той.

На 1 февруари народни представители, общински съветници, кметове на региони, координатори на районни структури, както и десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ в София се събраха пред Мемориала на репресираните от комунизма по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев. По-късно денем Ковачев посети клуба на партията в регион „ Красна поляна “. По покана на районния координатор Диян Иванов Андрей Ковачев и общинския консултант Анна Стойкова разговаряха с локални поданици по отношение на бъдещето на София, както и за европейския път на България.

В регион „ Банкя “ бяха извършени срещи с локални поданици – общинските съветници Анна Стойкова, Румен Александров и Антон Хекимян проведоха открити приемни за жители.

Народният представител Александър Иванов и общинският консултант Антон Хекимян организираха приемна за поданици на регион „ Красно село “. Александър Иванов и общинският консултант Димитър Вучев дадоха отговор и на голям брой запитвания от жители в границите на приемен ден в регион „ Витоша “.

Народният представител Александър Ненков, общинският консултант и областен координатор на ГЕРБ-Панчарево Ваня Тагарева и регионалният координатор на партията в София Даниела Райчева разговаряха с членове и симпатизанти в наличието на кмета на регион „ Панчарево “ – Евгения Алексиева. По-рано през седмицата Ваня Тагарева и Александър Ненков имаха и открита приемна за жители на региона.

По самодейност на партийната организация в регион „ Възраждане “ беше открит нов параклис. Изграждането на параклиса е осъществено с персонални средства от Иван Киров и Фондация „ Паолина Томова “ – със съдействието на дългогодишния кмет на региона Савина Савова и екипа й. Храмът беше осветлен от Негово Преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп, викарий на Софийския митрополит и Патриарх Български Неофит.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР