Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура
Коментари Харесай

Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в София

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов организира заседание на партийната конструкция в София. Основната цел на срещата е била да запознае персонално народните представители, общинските съветници и ръководителите на региони в столицата с политическата обстановка, обвързвана с блокажа на Столичния общински съвет, оповестиха от ГЕРБ.

Бойко Борисов не препусна да разяснява и решенията, които следва да бъдат подхванати както в София, по този начин и на национално равнище . На срещата участваха дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева.

Евродепутатът Андрей Новаков беше безапелационен, че София би трябвало да бъде център на диалозите за бъдещето на страната ни в Европейския съюз.

" Говоря с наши сънародници в цяла България и се увещавам, че желаят от евродепутатите ясни послания и един по-човечен Брюксел . Радвам се, че ГЕРБ-София се върна към разговора лице в лице с жителите ", сподели евродепутатът.

По време на събранието бяха регистрирани десетки извършени срещи, мероприятия и открити приемни за жители в София през последния месец, в които се включиха интензивно и европейски депутати. Само през януари партията е приела над 40 нови членове от разнообразни столични региони.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР