Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му няма

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му няма
Коментари Харесай

Борисов отхвърли коалиция ГЕРБ - ДПС, Пеевски го прикани да мислим отново след изборите

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че партията му няма да влезе в коалиция единствено с Движение за права и свободи след изборите, " даже и 150 депутати да имаме ".

Той направи анонса пред кореспонденти в Народното събрание, без да му бъде задаван съответен въпрос - седмица откакто се " скара " на медиите по същата тематика и беше оповестил, че " " дали може да има съдружно ръководство с Движение за права и свободи.

Борисов обсъждаше поръчките на водачите на " Продължаваме промяната " от събранието на партията през уикенда, като ги предизвести, че в случай че не престават да подлагат на критика ГЕРБ, " просто няма да си приказваме ".

Веднага по-късно той реши да се обърне към " платените представители, които приказват от името на ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

" И 150 депутати да имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, държавно управление няма да има след изборите сред единствено тези две партии ", сподели Бойко Борисов.

На въпрос на репортера от " Флагман " Лъчезар Лисицов за какво отхвърля този вид, откакто работят " толкоз добре дружно " в досегашния формат на ръководството, Борисов очевидно се ядоса, направи забележка на журналиста да не стои зад тила му, след което си потегли.

Коментарът му докара до реакция на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който разгласи, че е " рано да се приказва за резултат от изборите ".

" Може пък да имаме 161 депутати и тогава ще мислим още веднъж ", сподели Пеевски.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР