Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е провел телефонен разговор с

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е провел телефонен разговор с
Коментари Харесай

Борисов разговаря с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е провел телефонен диалог с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Антонио Лопес е поискал триумф на обединението ГЕРБ-СДС на идните парламентарни избори. Генералният секретар на ЕНП е изразил задоволството си от обстоятелството, че със своето обединяване, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили консолидират десния, проевропейски избор – какъвто апел представители на ЕНП неведнъж са отправяли, настояват от ГЕРБ.

„ В нашата коалиция влизат най-голямата дясна и най-старата дясна партия в България. Сътрудничеството ни е повече от сполучливо. Видя се на европейските, видя се и на локалните избори. Очаквам още веднъж да реализираме добър резултат на парламентарния избор. С сътрудниците от Съюз на демократичните сили сме твърдо уверени, че европейският път пред страната ни няма опция и ще бъдем поръчител в идващия парламент за запазването на евроатлантическата ориентировка на страната “, е показал Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ е показал пред генералния секретар на ЕНП и акценти от политическата стратегия на парията за изборите. Във връзка с продължаващата пандемия в Европа и света, Бойко Борисов е изразил убеденост, че Европейски Съюз и ЕНП ще се оправят с тежката обстановка и ще останат единни и солидарни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР